VANZARE: Vile la Cheie pe Muntele Semenic

Vezi detalii!

COMPLEXUL DE VILE BIRTA LA VANZARE

MUNTELE SEMENIC

Situat in Muntii Semenic, la o altitudine de 1.445 m, inconjurat de peisaje feerice, Complexul de Vile BIRTA va ofera posibilitatea de a petrece concediile si week-end-urile departe de poluarea si zgomotul oraselor, bucurandu-va de binefacerile aerului curat de munte, de confort sporit, putand imbina armonios placutul cu utilul.
       


       Incepand din acest an, la Complexul de Vile BIRTA se pot organiza conferinte, simpozioane, reuniuni, etc., intr-un nou amplasament. Este vorba despre o cladire cu doua nivele, parterul gazduind sala-restaurant cu o capacitate de 80 locuri in care se pot organiza petreceri.

 

   

        La etaj se afla o sala de conferinte (capacitate 20-30 locuri), o sala de protocol si un bar. Sala de conferinte este utilata cu Powerscreen (TV supradimensional cu video incorporat ce se poate conecta la Internet, telefon, fax, computer; powerscreen-ul poate fi folosit ca monitor pentru computer, se pot viziona filme format DVD, telespectatorii putandu-se bucura de o excelenta calitate a imaginii). Sala mai dispune de un flip-chart (panou pe care se poate scrie textul dorit, apoi se poate printa, prin simpla apasare a unui buton, datorita unui mecanism de functionare asemanator celui folosit la imprimante si copiatoare); retroproiector de ultima ora, pult mobil pentru discursuri, sala dispunand si de posibilitati pentru traducere simultana in si din diferite limbi de circulatie internationala, etc


      

Complexul de Vile BIRTA dispune de 6 dormitoare duble cu paturi americane cu saltele pe apa incalzite electric, 10 dormitoare duble avand paturi cu saltele relaxa (dintre care 3 dormitoare cu paturi single), 5 apartamente, 1 camera cu paturi suprapuse (6 locuri), restaurant, discoteca, parcare auto in interiorul complexului (pazita si gratuita), precum si serviciu gratuit de depozitare si pastrare a valorilor si a bagajelor.

O vila este structurata astfel:

1. Doua dormitoare duble la etaj, cu baie comuna (cu cada/cabina dus), situata pe holul despartitor. In 6 dintre vilele noastre dormitoarele au intrare separata fata de parter, necomunicand cu acesta. In 2 dintre vile, dormitoarele de la etaj comunica cu apartamentul de la parter, existand o singura intrare.

2. Apartamentul de la parterul vilelor este alcatuit dintr-un dormitor cu pat matrimonial dublu,  paturile (200x180 cm) dispunand de saltele americane cu apa incalzite electric, reglabile termostatic, sufragerie cu coltar extensibil, baie cu cada, toaleta de servici si un bar cu frigider, pult mixare bauturi, iluminat specific. Vilele dispun de telefon si TV color cu receptie satelit in fiecare dormitor si sufragerie. Clientii cazati in Complexul nostru pot beneficia, la cerere, de room-service.


       

        Pe timpul iernii, Complexul de Vile Birta ofera servicii de transport pe cablu - un baby-lift de 700 m, respectiv un skilift de 800 m, tubing american, 5 snowmobile.

 

 

        Partiile sunt intretinute de un modern Ratrac din dotare proprie. De asemenea, se pot inchiria echipamente complete de ski, iar turistii ce doresc sa fie initiati in sportul alb, pot beneficia de lectii de ski la pretul de numai 150.000 lei/ora. Pentru plimbarile cu snow-mobilul, clientilor li se pune la dispozitie un echipament complet: costume Gore-Tex, cizme siberiene de pasla, manusi din piele, casti cu ventilatie exterioara si vizor.

 

 

Mai multe detalii puteti obtine vizitand pagina noastra web la adresa: www.turismromania.ro sau sunand la numerele de telefon: 0255-21.21.21. si 0722-600.600.